-->

Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

Gebruiksaanwijzing voor de HUB

faqs

Op deze pagina kunt u uitleg vinden voor het installeren van de HUB, het upgraden van de software voor uw Zappi en de functionaliteit van de app.

DISCLAIMER: 

Houd er rekening mee dat u na een software-upgrade wijzigingen kunt aantreffen in de menu-items en de functionaliteit van uw apparaat. Daarom zullen uw originele handleiding en de daarop volgende handleidingen niet de huidige wijzigingen weerspiegelen. Bezoek onze website om de nieuwste versie van de handleidingen van myenergi te downloaden.

Update zappi of eddi

De myenergi hub maakt het mogelijk om updates te downloaden via onze beveiligde server en deze kunnen worden toegepast op uw andere myenergi producten zoals de eddi en de zappi.

De hub heeft twee knoppen en 6 LED's.

De LED's zijn gemarkeerd met volgende labels: "Power", "Server", "Harvi", "Zappi", "Eddi", Ch 1, 2, 3, 4. Sommige LED's hebben dubbele indicatie functies.

De knoppen kunnen ook gebruikt worden op twee manieren en hebben dus verschillende functies:

  • korte indrukken - "PRESS"
  • druk in en houd ingedrukt - "HOLD"

De LED's kunnen verschillende weergaves hebben:

  • Uit, ROOD, GROEN, BLAUW, AMBER of WIT en tegelijk kunnen ze
  • Aan (constante kleur brandend) of Knipperend/Flikkerend branden.

De details en uitleg van de verschillende combinaties worden beschreven op de volgende pagina's en aan het einde in een tabeloverzciht weergegeven.

De volgende pagina's zullen u helpen om de installatie van de hub en het download proces naar de huidige software versie en het uitvoeren ervan voor uw eddi of zappi.

Als er op enig moment tijdens de installatie problemen of onverwachte resultaten zichtbaar zijn, aarzel niet ons te contacteren of rechtstreeks contact met de support afdeling van de fabrikant op te nemen: telefoon +443333001303 - Engels gesproken.

LET OP ! Het is mogelijk dat er een wachttijd ontstaat voor de telefonische helpdesk, het kan voorkomen dat u dient te worden teruggebeld.

LET OP ! Het is mogelijk dat tijdens het update proces er gegevens in uw eddi of zappi verloren gaan. Neem vooraf altijd foto's of geschreven notities van het logboek en de diverse instellingen.

Définissez votre taille de police

A- A A+

Contact

Filiale officielle de myenergi pour le Benelux - siège social myenergi Ltd Lincolnshire UK sur myenergi.com

myenergi BV

Rijkhovenstraat 1
6215JS  Maastricht

Vente: +31 85 400 55 22 choix 1
Soutien: +31 85 400 55 22 choix 2
Administration : +31 85 400 55 22 choix 3

Email adres:
Numéro Chambre de Commerce: 78281652
Numéro de TVA: NL861329752B01

Les livraisons sont effectuées selon les conditions générales applicables selon: Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Nous sommes membres de Techniek Nederland et membre acheteur de Electronic Partner (EP :)