-->

Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

U kunt met de hub uw zappi aan uw router / internet verbinden. Hiermee kunt u middels een app op uw mobiele telefoon de zappi raadplegen en bedienen, uw verbruik inzichtelijk maken, en tal van gebruiksvriendelijke instellingen aanpassen. Als u de hub nog niet heeft aangekocht, worden toch alle data al vanaf de installatie opgeslagen in de zappi en kan dus later worden uitgelezen. Op het LCD scherm van de zappi is er trouwens ook al heel veel data af te lezen: U kunt op het display het verbruik en de tijdstippen van de laadsessies bekijken, het verbruik per dag / week / maand weergeven. 

De hub is nu leverbaar. De app is beschikbaar in de appstore voor Apple iOS en in de Google Playstore voor Android apparaten.

Update 7/6/2019

Update 22/3/2018 : De hub is volop in ontwikkeling en de resultaten zijn voorspoedig ! De hub zal worden aangesloten op de router in uw bestaande netwerk. De hub communiceert dan via 868Mhz met de zappi, er is dus geen bekabelde verbinding nodig en er hoeft ook niks in de zappi te worden aangepast / ingebouwd. Er is nog geen definitieve prijs bekend, maar we verwachten dat deze onder 130 euro zal gaan kosten.

Update 20/4/2018 : De hub maakt het ook mogelijk om de firmware van de zappi op te waarderen. Hierdoor kunt u beschikken over de nieuwste functionaliteiten en blijft uw systeem altijd up-to-date.

Update 27/11/2018 : We gaan donderdag a.s. naar Londen voor de presentatie van de nieuwe producten van MyEnergi. Dit is een besloten feestje waar we verwachten dat de nieuwe HUB wordt gepresenteerd alsook de nieuwe 3-fase lader. Spannend ! We houden je op de hoogte...

Update 30/11/2018 : De hub is gisteren gepresenteerd door de fabrikant van de zappi lader. De hub werkt op alle modellen, vanaf de eerste zappi tot en met de nieuwe modellen voor 2019. U kunt de hub nu ook bestellen via onze website, maar de levertijd is nog niet exact bekend. We doen er alles aan om deze voor Kerst nog te kunnen uitleveren, dat zou voor elke zappi bezitter toch een mooi cadeau zijn ? Zodra de HUB op de markt komt, zal ook voor Android en Apple iOS een app in de desbetreffende appstore verschijnen. De prijs voor de HUB hebben we net onder de 100 euro kunnen houden !

Update 8/4/2019 : De hub is nu leverbaar en kan besteld worden via onze webshop. De app is echter nog niet beschikbaar, we verwachten deze in de loop van mei in de appstores.

Update 7/6/2019: De app is beschikbaar in de appstore voor Apple iOS en in de Google Playstore voor Android apparaten.

 

IMG 8458

Des questions sur zappi?


Ici vous pouvez poser votre question, nous vous répondrons dès que possible.

Définissez votre taille de police

A- A A+

Contact

Filiale officielle de myenergi pour le Benelux - siège social myenergi Ltd Lincolnshire UK sur myenergi.com

myenergi BV

Rijkhovenstraat 1
6215JS  Maastricht

Vente: +31 85 400 55 22 choix 1
Soutien: +31 85 400 55 22 choix 2
Administration : +31 85 400 55 22 choix 3

Email adres:
Numéro Chambre de Commerce: 78281652
Numéro de TVA: NL861329752B01

Les livraisons sont effectuées selon les conditions générales applicables selon: Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Nous sommes membres de Techniek Nederland et membre acheteur de Electronic Partner (EP :)