-->

Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

De zappi v2 modellen worden sinds begin augustus 2019 op volgorde van reservering uitgeleverd.

 

Bij het installeren van de eerste modellen zijn een paar kleine dingen opgevallen die de moeite waard zijn om even door te nemen.

  1. Zorg dat u de nieuwste software versie in uw zappi heeft geinstalleerd. 
  2. De bekabelde uitvoering heeft een stekker houder waarvan de ontgrendel knop soms niet meer goed functioneert. Dit komt doordat een veertje in dit ontgrendel mechanisme niet meer goed op zijn plaats zit. Dit probleem wordt op dit moment onderzocht, als het veertje terug geplaatst wordt, komt het normaal niet meer voor dat hier nog problemen mee ontstaan. Wordt vervolgd... (update april 2020: dit probleem is inmiddels verholpen door een mechanische aanpassing in de stekkerhouder en komt niet meer voor)
    IMG 0720
  3. De 3-fase modellen controleren op fase rotatie. Bij het aansluiten van de reguliere volgorde L1, L2, L3 zou dit een foutmelding kunnen geven bij het inschakelen. Door simpel de L1 en de L3 met elkaar te wisselen is dit probleem opgelost. Let op dat u dan ook dienovereenkomstig de CT klemmen wisselt, dus dat de klem op CT1 ook de draad die op L1 is aangesloten meet. Volgens de gebruiksaanwijzing zou u dus Bruin op L1 moeten aansluiten en Grijs op L3. U mag indien de foutmelding zich voordoet dus gewoon Grijs op L1 aansluiten en Bruin op L3. In het Verenigd Koninkrijk wordt er vooral tegen-de-klok-in rotatie gebruikt, terwijl in Europa meestal met-de-klok-mee rotatie gebruikelijk is. Dat is de reden dat we hiervan moeten afwijken. Het is vooralsnog niet helemaal duidelijk of dit een probleem zou geven bij het laden, maar de software ontwikkelaar onderzoekt dit nog en vind het vooral belangrijk dat we alle zappi's op dezelfde manier gaan gebruiken zodat bij problemen deze fouten kunnen worden uitgesloten. Vandaar dat we zappi dus op deze manier moeten gaan aansluiten. Wordt vervolgd... (update december 2019: er wordt geen controle meer gedaan op faserotatie)
  4. Er komt ook binnen enkele weken een mogelijkheid om de v2 modellen te monteren op een paal of aan een hek. Hiervoor wordt momenteel een universele basisplaat ontwikkeld / geproduceerd. In een later stadium gaan we ook een complete paal leveren met grondplaat (voor montage van maximaal 2 zappi's op 1 paal). Een voorbeeld hiervan zal worden gedemonstreerd tijdens de Ecomobiel beurs 2019 in Den Bosch. De achtergrond plaat is nu verkrijgbaar via onze webshop

Als u problemen ondervindt met de installatie of ingebruikname van uw zappi V2, dan verwijzen wij u graag naar de support afdeling van myenergi op het telefoon nummer: +44 333 300 1303 optie 2

Of via het forum, waar u veel informatie en oplossingen kunt vinden: www.myenergi.info

 

Vragen over zappi ?

Hier kunt u uw vraag stellen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Stel uw lettertype grootte in

A- A A+

Contact

Officiële dochteronderneming van myenergi voor Benelux - hoofdkantoor myenergi Ltd. Lincolshire UK at myenergi.com

myenergi B.V.

Fregatweg 66

6222NZ  Maastricht

Email adres:
KvK nummer: 78281652
BTW nummer:NL861329752B01

Verkoop   : +31 85 400 55 22 keuze 1
Support    : +31 85 400 55 22 keuze 2
Admin  : +31 85 400 55 22 keuze 3
 
 

Leveringen gebeuren volgens de algemene voorwaarden die gelden volgens:
Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Wij zijn lid Techniek Nederland en inkooplid van Electronic Partner (EP:)