Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het uitbrengen van een hub waarmee de zappi aan uw router / internet wordt verbonden. Hiermee kunt u straks middels een app op uw mobiele telefoon de zappi raadplegen en bedienen, uw verbruik inzichtelijk maken, en tal van gebruiksvriendelijke instellingen aanpassen. De hub is nog in ontwikkeling, maar alle data wordt al vanaf de installatie opgeslagen in de zappi en kan dus later worden uitgelezen. Op het LCD scherm van de zappi is er trouwens ook al heel veel data af te lezen: U kunt op het display het verbruik en de tijdstippen van de laadsessies bekijken, het verbruik per dag / week / maand weergeven. 

De hub wordt verwacht eind 2018. Wordt vervolgd...

Update 22/3/2018 : De hub is volop in ontwikkeling en de resultaten zijn voorspoedig ! De hub zal worden aangesloten op de router in uw bestaande netwerk. De hub communiceert dan via 868Mhz met de zappi, er is dus geen bekabelde verbinding nodig en er hoeft ook niks in de zappi te worden aangepast / ingebouwd. Er is nog geen definitieve prijs bekend, maar we verwachten dat deze onder 130 euro zal gaan kosten.

Update 20/4/2018 : De hub maakt het ook mogelijk om de firmware van de zappi op te waarderen. Hierdoor kunt u beschikken over de nieuwste functionaliteiten en blijft uw systeem altijd up-to-date.

Update 27/11/2018 : We gaan donderdag a.s. naar Londen voor de presentatie van de nieuwe producten van MyEnergi. Dit is een besloten feestje waar we verwachten dat de nieuwe HUB wordt gepresenteerd alsook de nieuwe 3-fase lader. Spannend ! We houden je op de hoogte...

Update 30/11/2018 : De HUB is gisteren gepresenteerd door de fabriaknt van de zappi lader. De HUB werkt op alle modellen, vanaf de eerste zappi tot en met de nieuwe modellen voor 2019. U kunt de HUB nu ook bestellen via onze website, maar de levertijd is nog niet exact bekend. We doen er alles aan om deze voor Kerst nog te kunnen uitleveren, dat zou voor elke zappi bezitter toch een mooi cadeau zijn ? Zodra de HUB op de markt komt, zal ook voor Android en Apple iOS een app in de desbetreffende appstore verschijnen. De prijs voor de HUB hebben we net onder de 100 euro kunnen houden !

IMG 8458

Vragen over zappi ?

Hier kunt u uw vraag stellen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Stel uw lettertype grootte in

A- A A+

Contact

Officiële distributeur voor zappi - verkoop en distributie Nederland, België en Luxemburg:

Zeguers Electronics

Symphoniesingel 112a
6218AA  Maastricht
Tel. +31 43 - 343 20 72
GSM NL: +31 650 24 50 90
GSM BE: +32 474 791 424

Email adres:
KvK nummer: 64604551
BTW nummer: NL855740462B01

Leveringen gebeuren volgens de algemene voorwaarden die gelden volgens: Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Wij zijn lid van UNETO-VNI en inkooplid van Electronic Partner (EP:)