Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

zappi is een product van myenergi uit Lincolnshire, Groot Brittannië. Het jonge innovatieve bedrijf telt momenteel een 7-tal medewerkers. Met een eigen ontwikkelingsteam is hun missie om zowel zakelijke als particuliere klanten te helpen hun energierekening omlaag te brengen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De zappi is een eigen ontwikkeling van het team dat hier sinds 2016 aan heeft gewerkt. Middels een crowd-fundings campagne is dit product in 2017 werkelijkheid geworden en zijn er reeds enkele honderden van deze zappi laders bij tevreden klanten geïnstalleerd en in gebruik genomen. In Groot-Brittannië is er een compleet netwerk van installateurs dat met veel succes deze gecertificeerde laders verkoopt. 

Door het overweldigende succes van dit product is de eerste batch zappi laders snel uitverkocht geweest, en er wordt nu hard gewerkt om de productie capaciteit te verhogen om zo de levertijden te beperken. Momenteel is er echter nog een achterstand van 3-4 weken tussen bestelling en uitlevering.

De verkoop in Nederland en België wordt verzorgd door Zeguers Electronics uit Maastricht. Een familiebedrijf dat al sinds 1902 gevestigd is, en voornamelijk actief is in consumenten elektronica en aanverwante artikelen. Door het enthousiasme van de eigenaar voor de producten van myenergi, is het idee ontstaan om de zappi naar de Benelux te halen en de verkoop ervan te verwezenlijken. Hierdoor is het makkelijker voor u als consument om deze producten in huis te halen, met een Nederlandstalig en vertrouwd aanspreekpunt.

Voor meer info over myenergi en overige producten van deze onderneming kunt u terecht op WEBSITE MY ENERGI

group 800

Vragen over zappi ?

Hier kunt u uw vraag stellen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Stel uw lettertype grootte in

A- A A+

Contact

Officiële distributeur voor zappi - verkoop en distributie Nederland, België en Luxemburg:

Zeguers Electronics

Symphoniesingel 112a
6218AA  Maastricht
Tel. +31 43 - 343 20 72
GSM NL: +31 650 24 50 90
GSM BE: +32 474 791 424

Email adres:
KvK nummer: 64604551
BTW nummer: NL855740462B01

Leveringen gebeuren volgens de algemene voorwaarden die gelden volgens: Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Wij zijn lid van UNETO-VNI en inkooplid van Electronic Partner (EP:)