Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

zappi is een product van myenergi uit Lincolnshire, Groot Brittannië. Het jonge innovatieve bedrijf begon met een 7-tal medewerkers. Met een eigen ontwikkelingsteam is hun missie om zowel zakelijke als particuliere klanten te helpen hun energierekening omlaag te brengen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De zappi is een eigen ontwikkeling van het team dat hier sinds 2016 aan heeft gewerkt. Middels een crowd-fundings campagne is dit product in 2017 werkelijkheid geworden en zijn er reeds enkele honderden van deze zappi laders bij tevreden klanten geïnstalleerd en in gebruik genomen. In Groot-Brittannië is er een compleet netwerk van installateurs dat met veel succes deze gecertificeerde laders verkoopt. 

Door het overweldigende succes van dit product is de eerste batch zappi laders snel uitverkocht geweest, en er werd hard gewerkt om de productie capaciteit te verhogen om zo de levertijden te beperken. Inmiddels werken er meer dan 30 mensen bij myenergi en wordt er een nieuw pand gebouwd om nog verder te kunnen groeien.

De verkoop in Nederland en België wordt verzorgd door Zeguers Electronics uit Maastricht. Een familiebedrijf dat al sinds 1902 gevestigd is, en voornamelijk actief is in consumenten elektronica en aanverwante artikelen. Door het enthousiasme van de eigenaar voor de producten van myenergi, is het idee ontstaan om de zappi naar de Benelux te halen en de verkoop ervan te verwezenlijken. Hierdoor is het makkelijker voor u als consument om deze producten in huis te halen, met een Nederlandstalig en vertrouwd aanspreekpunt.

Voor meer info over myenergi en overige producten van deze onderneming kunt u terecht op WEBSITE MY ENERGI

myenergi 2017

group 800

myenergi 2018

1500x500

A question about Zappi ?

Here you can ask your question, we will answer you as soon as possible !

Choose your font size

A- A A+

Contact

Official distributor for zappi - sales and distribution in the Netherlands, Belgium and Luxemburg:

Zeguers Electronics

Symphoniesingel 112a
6218AA  Maastricht
Tel. +31 43 - 343 20 72
GSM NL: +31 650 24 50 90
GSM BE: +32 474 791 424

Email adres:
Chamber of Commerce number: 64604551
VAT nummer: NL855740462B01

Deliveries are made according to the general conditions that apply according to: Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

We are member of UNETO-VNI and buying member of Electronic Partner (EP:)